• Pameran farmasi MiaoDeTang
  • pain relief patch
  • Cooling Gel Patch
  • Menstrual Pain Relief Patch

  • Kekuatan Pabrik

    Founded in October 2014, the workshop covers an area of 18,000 square meters.

  • Jaminan Mutu

    Ndhukung lisensi piranti piranti kesehatan lan sertifikat registrasi dagang

  • Kerja sama banget

    Luwih saka 200 mesin lan peralatan otomatisasi, tim pangembangan produk profesional

Established in October 2014, Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co., Ltd. minangka perusahaan modern ing R & D, produksi lan penjualan transdermal patch, panganan kesehatan, biomedicine, kosmetik lan mesin farmasi.
Meditan nduwe total modal kapitalisasi US $ 1 juta, luwih saka 200 karyawan, nilai output taunan sekitar 10 juta dolar AS, lokakarya resik sing nutupi area 18.000 meter persegi, luwih saka 200 mesin lan peralatan otomatis, produk profesional tim pembangunan kang luwih saka 20 wong lan sistem manajemen kualitas sing sampurna.