Breast Pain Relief Patch

Breast Pain Relief Patch

Ing ngisor iki bab Pain Relief Patch Relief related, Mugi kanggo mbantu luwih ngerti Pain Relief Pain Relief.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Breast Pain Relief Patch

------------- ADVANCED -------------

BREAST PAIN THERAPY

UP TO 12 JAM

PAIN RELIEF

Relief nyegah lan tahan dawa

 

Product Description:Komponen utama yaiku lapisan gawean gawean buatan, karet alam utawa lapisan lengket sing panas, lapisan anti lengket.


Ditrapake Gunakake:Terapi dingin kanggo jaringan alus sing ditutup. Kanggo pambesaran lan pembengkakan sing disebabake dening hyperplasia kelenjar mammary lan susu lump.


Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Breast Pain Relief Patch


Cocog kanggo:adults


Directions for use:

Kanggo nggunakake jaba wae.

Sadurunge nggunakake, ngumbah lan kulit garing, njupuk tembelan lan mbusak lapisan anti-adhesion, lan aplikasi tembelan ing wilayah sing kena.

Apply 1 or 2 patches to affected area once a day, replace it every 12 hours, 7~10 days for one course of treatment.


Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Breast Pain Relief Patch


Contraindications, precautions, warning and presentation:

1. Clean affected part before using patch, avoiding contact with water for a long time while using it.

2. Mangga donâ € ™ t tutul inti inti ing tengah tembelan nalika paket dibukak.

3. Wanita hamil, wanita lactating, wong tuwa lan wong sing ora sopan kudu dipimpin dening dokter sadurunge nggunakake produk iki.

4. Tembelan iki minangka produk panggunaan siji-wektu. Gulung menyang sampah sawise nggunakake.

5. Stop nggunakake yen alergi kulit.

6. Alergi kanggo produk iki dilarang digunakake, konstitusi alergi kudu digunakake kanthi teliti.

7. Sampeyan ora bisa digunakake yen karakteristik tembelan bisa owah.

 

Warnings: This product is health care product, can't replace drugs or medical devices.


Mungkasi Gunakake Lan Takon Doktor Yen:

Kondisi worsens utawa yen gejala tahan luwih saka 7 dina utawa njlentrehake maneh lan kedadeyan maneh sajrone sawetara dina iritasi kulit gedhe banget.

Keep Out Of Reach Of Children:Yen ditelan, njaluk bantuan medis utawa hubungi Poison Control Center langsung.

Lumbung:Sealed, store in a cool and dry place.

Spesifikasi:2pieces per bag, 2bags per box


PLEASE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY SEE USE


Manufacturer:Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co., Ltd.

Address:Komite Manajemen sisih Kidul, Zona Pembangunan Ekonomi, Negara Linquan, Kota Fuyang, Provinsi Anhui, China.


Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Breast Pain Relief Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Breast Pain Relief Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Breast Pain Relief Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Breast Pain Relief Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Breast Pain Relief Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Breast Pain Relief Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Breast Pain Relief Patch

Panas Tags: Payudara Pain Relief Patch, Tuku Payudara Relief Patch, Payudara Pain Relief Patch in Stock, Payudara Pain Relief Patch, Payudara Pain Relief Patch Gratis Sample

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码