Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Ing ngisor iki ana babagan Chinese Herbal Pain Relief Plaster kanggo Arthritis lan Arthralgia related, Mugi kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Cina Pain Herbal Pain Relief kanggo Arthritis lan Arthralgia.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Jeneng Produk:Cina Herbal Pain Relief Plaster

Produk iki minangka persiapan anti-inflamasi lan analgesik. Sawise Applied, úa sing diserep menyang kulit kanggo ngrangsang sirkulasi getih sing mbantu nyepetake proses penyembuhan. Aksi permeating menehi relief lan nyenengake kanggo jam.

Bahan aktif:

Camphor ------------------------------------------------- ----------------- Topikal Analgesik Lan Ringan Anti-Inflammatory

Menthol ------------------------------------------------- ----------------- Topikal Analgesik Lan Ringan Anti-Inflammatory

Mentha Oil ----------------------------------------------------------------Topical Analgesic And Mild Anti-Inflammatory

Eucalyptus Oil ------------------------------------------------ ------------ Topikal Analgesik Lan Mild Anti-Inflammatory

Indikasi:Muscular pain, stiff neck and shoulders, contusion, sprain, backache and arthritic pain.

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Directions:For external use. Before use, wash and dry the affected area, take out plaster and remove the anti-adhesion layer, and apply the plaster on the affected area (Please refer to the schematic).

Apply 1 or 2 plasters to affected area once a day, replace it every 24 hours, 7 ~ 10 days for one course of treatment.

 Cina Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Reaksi kaceluk: May cause allergic reaction on some individuals with hypersensitive skin. Test on small area before use. If severe irritation occurs, discontinue use immediately and consult a physician. Patient with known or suspected intolerance to rubefacient should exercise caution when using this preparation.

 

Lumbung:Tansah plester metu saka tekan anak. Simpen ngisor 27â "ƒ. Tansah plester sing ora dienggo ing kemasan asli. Aja ngandhakake plester sing ora dienggo ing atmosfer amarga dawa banget.

 

Ati-ati:Kanggo nggunakake jaba wae. Aja ngubengi mata, membran mukus, wounds utawa kulit sing nyusup.

Pisah nganggo nggunakake yen gangguan kulit berkembang.

Wanita hamil, ibu sing nyusoni lan sapa wae sing duwe reaksi alergi (kayata ruam, abang, gatel lan letase) kanggo obat-obatan utawa kosmetik kudu golek dokter sadurunge nggunakake.

Anak kudu nggunakake produk iki ing pengawasan.

 

Bisa Nyebabake Convulsion:Contraindicated in infant below 2 years of age. Ati-ati kudu dilakoni nalika bocah-bocah sing dianggep.

Warnings:Prodhuk iki produk kesehatan, ora bisa ngganti obat utawa piranti medis.

Stop Use And Ask A Doctor If:

Kondisi worsens utawa yen gejala tahan luwih saka 7 dina utawa njlentrehake maneh lan kedadeyan maneh sajrone sawetara dina iritasi kulit gedhe banget.

Mriksa bocah: Yen ditelan, njaluk bantuan medis utawa hubungi Pusat Kontrol Racun.

Specification: 9cm×12cm×3pieces/bag×2bags/box


PLEASE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY SEE USE

Produsen:Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co. Ltd.

Alamat:South Side of Management Committee, Economic Development Zone, Linquan Country ,Fuyang City, Anhui Province,China.


Cina Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Arthritis and Arthralgia

Panas Tags: Herbal Pain Relief Cina Plaster kanggo Arthritis lan Arthralgia, Buy Chinese Herbal Pain Relief Plaster kanggo Arthritis lan Arthralgia, Pain Relief Cina Pain kanggo Arthritis lan Arthralgia ing Stock, Panyakit Herbal Pain Relief Cina kanggo Arthritis lan Arthralgia, Chinese Herbal Pain Relief Plaster kanggo Sample Arthritis and Arthralgia

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码