Panyakit Pain Herbal Cina kanggo Pain Otot lan Kekuatan Muscular

Panyakit Pain Herbal Cina kanggo Pain Otot lan Kekuatan Muscular

Ing ngisor iki ana babagan Chinese Herbal Pain Relief Plaster kanggo Muscular Pain lan Muscular Fatigue related, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerti Pain Herbal Pain Relief Cina kanggo Muscular Pain lan Muscular Fatigue.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Product Name:Chinese Herbal Pain Relief Plaster

Produk iki minangka persiapan anti-inflamasi lan analgesik. Sawise Applied, úa sing diserep menyang kulit kanggo ngrangsang sirkulasi getih sing mbantu nyepetake proses penyembuhan. Aksi permeating menehi relief lan nyenengake kanggo jam.

Bahan aktif:

Camphor ------------------------------------------------- ----------------- Topikal Analgesik Lan Ringan Anti-Inflammatory

Menthol  ------------------------------------------------------------------Topical Analgesic And Mild Anti-Inflammatory

Mentha Oil ------------------------------------------------ ---------------- Topikal Analgesik Lan Ringan Anti-Radang

Eucalyptus Oil ------------------------------------------------ ------------ Topikal Analgesik Lan Mild Anti-Inflammatory

Indication:Muscular pain, stiff neck and shoulders, contusion, sprain, backache and arthritic pain.

 Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Muscular Pain and Muscular Fatigue

Arah:Kanggo nggunakake njaba. Sadurunge nggunakake, ngumbah lan garing ing area sing kena pengaruh, njupuk plester lan mbusak lapisan anti-adhesion, lan aplikasi plester ing wilayah sing kena pengaruh (Waca skema).

Apply 1 or 2 plasters to affected area once a day, replace it every 24 hours, 7 ~ 10 days for one course of treatment.

 Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Muscular Pain and Muscular Fatigue

Reaksi kaceluk: May cause allergic reaction on some individuals with hypersensitive skin. Test on small area before use. If severe irritation occurs, discontinue use immediately and consult a physician. Patient with known or suspected intolerance to rubefacient should exercise caution when using this preparation.

 

Lumbung: Keep the plaster out of reach of children. Store below 27℃. Keep unused plasters in the original packaging. Do not expose unused plasters to atmosphere for too long.

 

Ati-ati:Kanggo nggunakake jaba wae. Aja ngubengi mata, membran mukus, wounds utawa kulit sing nyusup.

Pisah nganggo nggunakake yen gangguan kulit berkembang.

Wanita hamil, ibu sing nyusoni lan sapa wae sing duwe reaksi alergi (kayata ruam, abang, gatel lan letase) kanggo obat-obatan utawa kosmetik kudu golek dokter sadurunge nggunakake.

Children should use this product under supervision.

 

Bisa Nyebabake Convulsion: Contraindicated ing bayi ing ngisor umur 2 taun. Ati-ati kudu dilakoni nalika bocah-bocah sing dianggep.

Warnings:Prodhuk iki produk kesehatan, ora bisa ngganti obat utawa piranti medis.

Mungkasi Gunakake Lan Takon Doktor Yen:

condition worsens or if symptoms persist for more than 7 days or clear up and occur again within a few days excessive skin irritation occurs.

Keep Out Of Reach Of Children:If swallowed, get medical help or contact a Poison Control Center right away.

Spesifikasi:9cm-12cm-3pieces / bagÃ-2bags / box


PLEASE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY SEE USE

Produsen:Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co., Ltd.

Alamat:Komite Manajemen sisih Kidul, Zona Pembangunan Ekonomi, Negara Linquan, Kota Fuyang, Provinsi Anhui, China.


Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Muscular Pain and Muscular Fatigue

Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Muscular Pain and Muscular Fatigue

Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Muscular Pain and Muscular Fatigue

Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Muscular Pain and Muscular Fatigue

Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Muscular Pain and Muscular Fatigue

Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Muscular Pain and Muscular Fatigue

Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Muscular Pain and Muscular Fatigue

Panas Tags: Panganan Herbal Pain Relief kanggo Penyakit otot lan lemes otot, Tuku Racun Pain Herbal Cina kanggo nyeri otot lan lemes otot, Pain Relief Herbal Pain kanggo Penyakit otot lan lemes Muscular Stok, Panyakit Pain Herbal Cina kanggo Pain otot lan Muscular Kelelahan, Pain Relief Cina Pijar kanggo Penyakit Otot lan Kelenturan Muscular Free Sample

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码