Panyakit Pain Herbal Cina kanggo Rheumatism lan Neuralgia

Panyakit Pain Herbal Cina kanggo Rheumatism lan Neuralgia

The following is about Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia related, I hope to help you better understand Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Jeneng Produk:Cina Herbal Pain Relief Plaster

Produk iki minangka persiapan anti-inflamasi lan analgesik. Sawise Applied, úa sing diserep menyang kulit kanggo ngrangsang sirkulasi getih sing mbantu nyepetake proses penyembuhan. Aksi permeating menehi relief lan nyenengake kanggo jam.

Bahan aktif:

Camphor ------------------------------------------------------------------Topical Analgesic And Mild Anti-Inflammatory

Menthol  ------------------------------------------------------------------Topical Analgesic And Mild Anti-Inflammatory

Mentha Oil ------------------------------------------------ ---------------- Topikal Analgesik Lan Ringan Anti-Radang

Eucalyptus Oil ------------------------------------------------ ------------ Topikal Analgesik Lan Mild Anti-Inflammatory

Indikasi:Nyeri otot, gulu kaku lan pundhak, pucuk, nyeri, lara lan arthritic pain.

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia

Arah:Kanggo nggunakake njaba. Sadurunge nggunakake, ngumbah lan garing ing area sing kena pengaruh, njupuk plester lan mbusak lapisan anti-adhesion, lan aplikasi plester ing wilayah sing kena pengaruh (Waca skema).

Apply 1 or 2 plasters to affected area once a day, replace it every 24 hours, 7 ~ 10 days for one course of treatment.

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia

Reaksi kaceluk:Bisa nyebabake reaksi alergi marang sawetara wong kanthi kulit hipersensitif. Nyoba ing area sing cilik sadurunge digunakake. Yen ana gangguan sing abot, gunakake kanthi cepet lan gunakake dokter. Pasien karo intoleransi sing disenengi utawa disengaja kanggo rubefacient kudu ngati-ati nalika nggunakake persiapan iki.

 

Lumbung: Keep the plaster out of reach of children. Store below 27℃. Keep unused plasters in the original packaging. Do not expose unused plasters to atmosphere for too long.

 

Ati-ati:Kanggo nggunakake jaba wae. Aja ngubengi mata, membran mukus, wounds utawa kulit sing nyusup.

Pisah nganggo nggunakake yen gangguan kulit berkembang.

Pregnant women, nursing mothers and any person with allergic reactions (such as rash, redness, itching and eruptions) to drugs or cosmetics should consult a physician before use.

Anak kudu nggunakake produk iki ing pengawasan.

 

Bisa Nyebabake Convulsion:Contraindicated in infants below 2 years of age. Caution must be exercised when older children are treated.

Warnings:This product is health care product, can't replace drugs or medical devices.

Stop Use And Ask A Doctor If:

Kondisi worsens utawa yen gejala tahan luwih saka 7 dina utawa njlentrehake maneh lan kedadeyan maneh sajrone sawetara dina iritasi kulit gedhe banget.

Keep Out Of Reach Of Children:If swallowed, get medical help or contact a Poison Control Center right away.

Specification: 9cm×12cm×3pieces/bag×2bags/box


PLEASE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY BEFORE USE

Produsen:Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co., Ltd.

Nambahress:Komite Manajemen sisih Kidul, Zona Pembangunan Ekonomi, Negara Linquan, Kota Fuyang, Provinsi Anhui, China.


Cina Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia

Panas Tags: Herbal Pain Relief Cina kanggo Rheumatism lan Neuralgia, Buy Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Rheumatism and Neuralgia, Pain Herbal Pain Relief for Rheumatism and Neuralgia in Stock, Panyakit Pain Herbal Cina Panyakit kanggo Rheumatism lan Neuralgia, Chinese Pain Relief Pile Rheumatism lan Neuralgia Free Sample

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码