Pain Herbal Cina Relief kanggo Kaku Stiff

Pain Herbal Cina Relief kanggo Kaku Stiff

Ing ngisor iki ana babagan Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder related, Mugi kanggo mbantu sampeyan luwih mangertos Chinese Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Product Name:Cina Herbal Pain Relief Plaster

This product is an analgesic and mild anti-inflammatory preparation. Once applied, its ingredients are absorbed into the skin to stimulate blood circulation which helps to expedite the healing process. Its permeating action provides relief and comfort for hours.

Active ingredients:

Camphor ------------------------------------------------------------------Topical Analgesic And Mild Anti-Inflammatory

Menthol ------------------------------------------------- ----------------- Topikal Analgesik Lan Ringan Anti-Inflammatory

Mentha Oil ----------------------------------------------------------------Topical Analgesic And Mild Anti-Inflammatory

Eucalyptus Oil ------------------------------------------------ ------------ Topikal Analgesik Lan Mild Anti-Inflammatory

Indikasi:Nyeri otot, gulu kaku lan pundhak, pucuk, nyeri, lara lan arthritic pain.

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder

Arah:Kanggo nggunakake njaba. Sadurunge nggunakake, ngumbah lan garing ing area sing kena pengaruh, njupuk plester lan mbusak lapisan anti-adhesion, lan aplikasi plester ing wilayah sing kena pengaruh (Waca skema).

Apply 1 or 2 plasters to affected area once a day, replace it every 24 hours, 7 ~ 10 days for one course of treatment.

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder

Reaksi kaceluk:Bisa nyebabake reaksi alergi marang sawetara wong kanthi kulit hipersensitif. Nyoba ing area sing cilik sadurunge digunakake. Yen ana gangguan sing abot, gunakake kanthi cepet lan gunakake dokter. Pasien karo intoleransi sing disenengi utawa disengaja kanggo rubefacient kudu ngati-ati nalika nggunakake persiapan iki.

 

Lumbung:Tansah plester metu saka tekan anak. Simpen ngisor 27â "ƒ. Tansah plester sing ora dienggo ing kemasan asli. Aja ngandhakake plester sing ora dienggo ing atmosfer amarga dawa banget.

 

Ati-ati: For external use only. Do not apply around the eyes, mucous membrane, wounds or inflamed skin.

Discontinue use if skin irritation develops.

Pregnant women, nursing mothers and any person with allergic reactions (such as rash, redness, itching and eruptions) to drugs or cosmetics should consult a physician before use.

Children should use this product under supervision.

 

Bisa Nyebabake Convulsion:Contraindicated in infant below 2 years of age. Ati-ati kudu dilakoni nalika bocah-bocah sing dianggep.

Warnings:Prodhuk iki produk kesehatan, ora bisa ngganti obat utawa piranti medis.

Mungkasi Gunakake Lan Takon Doktor Yen:

Kondisi worsens utawa yen gejala tahan luwih saka 7 dina utawa njlentrehake maneh lan kedadeyan maneh sajrone sawetara dina iritasi kulit gedhe banget.

Tansah Sampai Nyuda Anak:If swallowed, get medical help or contact a Poison Control Center right away.

Specification: 9cm-12cm-3pieces / bagÃ-2bags / box

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder

PLEASE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY SEE USE

Produsen:Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co., Ltd.

Alamat:Komite Manajemen sisih Kidul, Zona Pembangunan Ekonomi, Negara Linquan, Kota Fuyang, Provinsi Anhui, China.


Cina Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder

Cina Herbal Pain Relief Plaster for Stiff Shoulder

Panas Tags: Tenggorokan Nyeri Herbal Pain Relief untuk Kaku Stiff, Beli Tenggorokan Nyeri Herbal Pain untuk Stiff Tali, Tenggorokan Nyeri Herbal Pain untuk Stiff Tali di Stok, Tenggorokan Nyeri Herbal Pain Relief untuk Stiff Tenggah, Tenggorokan Pain Relief Cina Plaster untuk Stiff Shoulder Free Sample

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码