Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Ing ngisor iki babagan Plaster Relief Nyeri Inframerah Jauh kanggo Back Pain lan Disc Herniated lan Hip Pain sing gegayutan, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerti Panyimbutan Awet Far Infrared Relief kanggo Pain Back lan Herniated Disc lan Hip Pain.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Jeneng Produk:Pain Relief Jauh infra merah

Komposisi Produk:The product is consists of medical rubber plaster or medical hot melt adhesive, mix a certain proportion of far-infrared ceramic powder, to spread on artificial fabrics evenly and cover with anti-sticking paper.

Prinsip fisioterapi Far-infrared:

Far-infrared therapy eliminates pain, uses far-infrared waves that are close to the human body to iron the affected area, accelerates blood circulation, improves bone tissue microcirculation, and enhances the metabolic function of the affected area. Quickly eliminate swelling, pain, numbness.

Indication:Ditrapake kanggo perawatan nyeri sing disebabake spondylosis leher, paha beku, herniasi cakram lumbar, arthritis, lan lara tissue alus.

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Arah:Kanggo nggunakake njaba. Sadurunge nggunakake, ngumbah lan garing ing area sing kena pengaruh, njupuk plester lan mbusak lapisan anti-adhesion, lan aplikasi plester ing wilayah sing kena pengaruh (Waca skema).

Gunakake plaster 1 utawa 2 menyang area kena sapisan dina, ganti saben 24 jam, 7 ~ 10 dina kanggo salah siji perawatan.

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Adverse Reactions: Bisa nyebabake reaksi alergi marang sawetara wong kanthi kulit hipersensitif. Nyoba ing area sing cilik sadurunge digunakake. Yen ana gangguan sing abot, gunakake kanthi cepet lan gunakake dokter. Pasien karo intoleransi sing disenengi utawa disengaja kanggo rubefacient kudu ngati-ati nalika nggunakake persiapan iki.

 

Storage: Keep the plaster out of reach of children. Store below 27℃. Keep unused plasters in the original packaging. Do not expose unused plasters to atmosphere for too long.

 

Caution: Kanggo nggunakake jaba wae. Aja ngubengi mata, membran mukus, wounds utawa kulit sing nyusup.

Discontinue use if skin irritation develops.

Pregnant women, nursing mothers and any person with allergic reactions (such as rash, redness, itching and eruptions) to drugs or cosmetics should consult a physician before use.

Children should use this product under supervision.

 

Can Cause Convulsion:Contraindicated in infant below 2 years of age. Ati-ati kudu dilakoni nalika bocah-bocah sing dianggep.

Warnings:This product is health care product, can't replace drugs or medical devices.

Mungkasi Gunakake Lan Takon Doktor Yen:

Kondisi worsens utawa yen gejala tahan luwih saka 7 dina utawa njlentrehake maneh lan kedadeyan maneh sajrone sawetara dina iritasi kulit gedhe banget.

Tansah Sampai Nyuda Anak:If swallowed, get medical help or contact a Poison Control Center right away.

Specification: 13cm×13cm×1piece/bag×4bags/box

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

 

PLEASE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY BEFORE USE

 

Produsen:Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co., Ltd.

Address: South Side of Management Committee, Economic Development Zone, Linquan Country ,Fuyang City, Anhui Province,China.

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Far Infrared Pain Relief Plaster for Back Pain and Herniated Disc and Hip Pain

Panas Tags: Plaster kanggo Nyuda Pain lan Herniated Disc lan Hip Pain, Tuku Relief Nyuda Inframerah Plaster kanggo Pain Balik lan Disc Herniated lan Hip Pain, Panyebaran Nyuda Infra Merah Plaster kanggo Pain Balik lan Herniated Disc lan Hip Pain ing Simpenan, Bulk Far Penderita Infra Pain Infeksi kanggo Pain Balik lan Disc Herniated lan Hip Hip, Penderita Penderita Inframerah Jauh Plaster kanggo Pain Balik lan Disc Herniated lan Pain Hip Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码