Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

The following is about Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis related, I hope to help you better understand Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Jeneng Produk:Far infrared Pain Relief Plaster

Komposisi Produk:The product is consists of medical rubber plaster or medical hot melt adhesive, mix a certain proportion of far-infrared ceramic powder, to spread on artificial fabrics evenly and cover with anti-sticking paper.

The principle of Far-infrared physiotherapy:

Terapi infra abang ngilangake nyeri, nggunakake gelombang infra-infra abang sing cedhak karo awak manungsa kanggo ngetokake wilayah sing kena pengaruh, nyepetake sirkulasi getih, mbenakake mikrosirkulasi tissue tulang, lan nambah fungsi metabolisme ing wilayah sing kena. Cepet ngilangake pembengkakan, rasa nyawa, mati rasa.

Indikasi:Ditrapake kanggo perawatan nyeri sing disebabake spondylosis leher, paha beku, herniasi cakram lumbar, arthritis, lan lara tissue alus.

Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

Arah:Kanggo nggunakake njaba. Sadurunge nggunakake, ngumbah lan garing ing area sing kena pengaruh, njupuk plester lan mbusak lapisan anti-adhesion, lan aplikasi plester ing wilayah sing kena pengaruh (Waca skema).

Gunakake plaster 1 utawa 2 menyang area kena sapisan dina, ganti saben 24 jam, 7 ~ 10 dina kanggo salah siji perawatan.

Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

Reaksi kaceluk:Bisa nyebabake reaksi alergi marang sawetara wong kanthi kulit hipersensitif. Nyoba ing area sing cilik sadurunge digunakake. Yen ana gangguan sing abot, gunakake kanthi cepet lan gunakake dokter. Pasien karo intoleransi sing disenengi utawa disengaja kanggo rubefacient kudu ngati-ati nalika nggunakake persiapan iki.

 

Storage: Tansah plester metu saka tekan anak. Simpen ngisor 27â "ƒ. Tansah plester sing ora dienggo ing kemasan asli. Aja ngandhakake plester sing ora dienggo ing atmosfer amarga dawa banget.

 

Caution: For external use only. Do not apply around the eyes, mucous membrane, wounds or inflamed skin.

Discontinue use if skin irritation develops.

Wanita hamil, ibu sing nyusoni lan sapa wae sing duwe reaksi alergi (kayata ruam, abang, gatel lan letase) kanggo obat-obatan utawa kosmetik kudu golek dokter sadurunge nggunakake.

Anak kudu nggunakake produk iki ing pengawasan.

 

Can Cause Convulsion:Contraindicated in infant below 2 years of age. Ati-ati kudu dilakoni nalika bocah-bocah sing dianggep.

Warnings:This product is health care product, can't replace drugs or medical devices.

Mungkasi Gunakake Lan Takon Doktor Yen:

condition worsens or if symptoms persist for more than 7 days or clear up and occur again within a few days excessive skin irritation occurs.

Tansah Sampai Nyuda Anak:Yen ditelan, njaluk bantuan medis utawa hubungi Poison Control Center langsung.

Spesifikasi:13cm-13cm-1piece / bagÃ-4bags / box


 

PLEASE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY SEE USE

 

Produsen:Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co. Ltd.

Alamat:Komite Manajemen sisih Kidul, Zona Pembangunan Ekonomi, Negara Linquan, Kota Fuyang, Provinsi Anhui, China.

Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis

Panas Tags: Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis, Buy Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis, Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis in Stock, Bulk Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis, Far Infrared Pain Relief Plaster for Neck Pain and Cervical Spondylosis Free Sample

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码