Fever Cooling Patch

Fever Cooling Patch

Ing ngisor iki ana babagan Pneumatik Patch Cool related, Mugi-mugi sampeyan bakal luwih ngerti Patch Cooling Fever.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fever Cooling Patch

Bebas-asam, tanpa wangenan, Asam lemah

Soft Touch, Ora Gampang Nyebabake Alergi

 

Bertahan nganti 10 jam

5cmÃ-12cm

Safe to use with medications.

Great for both children and adults.

Soft, comfortable & easy to apply.

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Fever Cooling Patch


Immediate cooling relief in a convenient disposable product, ready to use anywhere and anytime, you need it!

Ukuran kanggo pas karo anak-anak lan wong dewasaâ € ™ dahi.

Gentle to skin.

Gampang kanggo aplikasi lan mbusak.

Recommended by doctors.

Aman nggunakake pengobatan.

Cooling instantly up to 10 hours.

Arah kanggo panggunaan

Cut utawa ngilangake kantong mbukak lan copot tutup gel cooling.

Remove transparent film from the back of the cooling gel patch and discard.

Aplikasi kelembapan gel ora bakal kelet yen kulit udan.

Kanggo asil sing paling apik, gunakake saben tembaga gel tamba mung sapisan.

Kewaspadanan

Use only as directed.

Kanggo nggunakake jaba wae.

Aja langsung kontak karo mata lan hidung.

Mungkasi nganggo yen rashes, abang, gatal utawa gangguan kasebut kedadeyan lan hubungi dokter.

Nalika digunakake ing bocah, pengawasan diwasa perlu.

Nalika suhu awak luwih saka 39â € ƒ, golek saran medis.

Lumbung

Store below 30℃ in a dry place, protect from light and moisture.

Keep out of reach of children.

This is not a medicine. If fever or headache persists, contact your doctor.

Mriyang minangka indikasi infèksi, supaya tembelan iki ora bisa digunakaké maneh.

 

Spesifikasi:1piece / tas, 6bag / box

 

PLEASE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY SEE USE

 

Produsen:Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co., Ltd.

Nambahress: South Side of Management Committee, Economic Development Zone, Linquan Country ,Fuyang City, Anhui Province,China.

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Fever Cooling Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Fever Cooling Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Fever Cooling Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Fever Cooling Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Fever Cooling Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Fever Cooling Patch

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Fever Cooling Patch

Panas Tags: Pembekuan Pheasant, Beli Pita Pneumatik, Pneumatik Pipa Penyejuk dalam Stok, Patch Penyejukan Besar, Demam Patch Gratis Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码