Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

The following is about Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain related, I hope to help you better understand Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Product Name: Magnetic Therapy Pain Relief Patch

Komposisi Produk:Prodhuk iki kasusun saka sheet magnet, plester karet medis utawa plastik panas leleh, medis non-tenunan medis utawa kain polos putih lan kertas anti-teken.

Indication:Ditrapake kanggo perawatan nyeri sing disebabake spondylosis leher, paha beku, herniasi cakram lumbar, arthritis, lan lara tissue alus.

Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

Arah:Mrodhuksi produk, nempelake kertas anti-lengket, ngresiki wilayah sing kena pengaruh, langsung dilampirake menyang area sing nyenengake, ngapikake 1 utawa 2 patches menyang area sing kena sapisan dina, ganti saben 24 jam, 7 dina kanggo salah sijine perawatan .

Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

Applicable People:

Dewasa lan bocah-bocah umur 12 taun utawa luwih, ngapikake siji utawa rong patches menyang area sing kena sapisan dina. Mbusak sawise 12 jam.

Anak-anak umur 2 nganti 12 taun, wanita ngandhut, wanita lactating, wong tuwa lan wong sing lara kudu diwenehake dening dokter nalika nggunakake produk iki.

Anak-anak ing umur 2 taun, aja nganggo.

Warnings:

Kanggo nggunakake jaba wae.

Prodhuk iki produk kesehatan, ora bisa ngganti obat utawa piranti medis.

Aja Gunakake:ing wounds utawa rusak. Kanthi pad pemanas.

Takon Doctor Sadurunge Gunakake Yen Sampeyan: redness liwat wilayah sing kena pengaruh.

Nalika Nggunakake Produk Iki: avoid contact with eyes and mucous membranes. Do not bandage tightly.

Mungkasi Gunakake Lan Takon Doktor Yen:Kondisi worsens utawa yen gejala tahan luwih saka 7 dina utawa njlentrehake maneh lan kedadeyan maneh sajrone sawetara dina iritasi kulit gedhe banget.

Keep Out Of Reach Of Children:Yen ditelan, njaluk bantuan medis utawa hubungi Poison Control Center langsung.

Lumbung:Didhelikake, tetep ing panggonan sing adhem lan garing.

Specification:8cm-11cm-4pieces / bagÃ-2bags / box

 Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

PLEASE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY BEFORE USE


Manufacturer: Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co. Ltd.

Alamat:Komite Manajemen sisih Kidul, Zona Pembangunan Ekonomi, Negara Linquan, Kota Fuyang, Provinsi Anhui, China.

Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain

Panas Tags: Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain, Buy Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain, Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain in Stock, Bulk Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain, Pain Relief Magnetic Patch for Arthritis and Muscle Pain Free Sample

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码