Pain Relief Magnetik Pain Kanggo Apa Pain lan Periarthritis Tali

Pain Relief Magnetik Pain Kanggo Apa Pain lan Periarthritis Tali

Ing ngisor iki bab Pain Relief Magnet Relief kanggo Apa Pain lan Periarthritis saka Bahu related, Mugi-mugi kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Pain Relief Magnetik Patch kanggo Apa Pain lan Periarthritis Bahu.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Magnetic Therapy Pain Relief Patch

Komposisi Produk:This product consists of magnetic sheet, medical rubber plaster or medical hot melt adhesive, medical non-woven fabric or white plain fabric and anti-stick paper.

Indikasi:Applicable to the treatment of pain caused by cervical spondylosis, frozen shoulder, lumbar disc herniation, arthritis, and soft tissue injury etc.


Directions:Mrodhuksi produk, nempelake kertas anti-lengket, ngresiki wilayah sing kena pengaruh, langsung dilampirake menyang area sing nyenengake, ngapikake 1 utawa 2 patches menyang area sing kena sapisan dina, ganti saben 24 jam, 7 dina kanggo salah sijine perawatan .


Wong sing Ditrapake:

Dewasa lan bocah-bocah umur 12 taun utawa luwih, ngapikake siji utawa rong patches menyang area sing kena sapisan dina. Mbusak sawise 12 jam.

Anak-anak umur 2 nganti 12 taun, wanita ngandhut, wanita lactating, wong tuwa lan wong sing lara kudu diwenehake dening dokter nalika nggunakake produk iki.

Children under 2 years of age, do not use.

Warnings:

For external use only.

Prodhuk iki produk kesehatan, ora bisa ngganti obat utawa piranti medis.

Aja Gunakake:on wounds or damaged. With a heating pad.

Takon Doctor Sadurunge Gunakake Yen Sampeyan: redness liwat wilayah sing kena pengaruh.

When Using This Product: avoid contact with eyes and mucous membranes. Do not bandage tightly.

Mungkasi Gunakake Lan Takon Doktor Yen:condition worsens or if symptoms persist for more than 7 days or clear up and occur again within a few days excessive skin irritation occurs.

Tansah Sampai Nyuda Anak:If swallowed, get medical help or contact a Poison Control Center right away.

Lumbung:Sealed, keep in cool and dry place.

Spesifikasi:8cm-11cm-4pieces / bagÃ-2bags / box

 

PLEASE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY SEE USE

Manufacturer: Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co. Ltd.

Address: South Side of Management Committee, Economic Development Zone, Linquan Country ,Fuyang City, Anhui Province,China.








Panas Tags: Pain Relief Magnet Relief kanggo Apa Pain lan Periarthritis saka Bahu, Tuku Pain Relief Patch Magnetik kanggo Apa Pain lan Periarthritis Bahu, Pain Relief Patch Magnetik Kanggo Apa Pain lan Periarthritis Bahu ing Simpenan, Pain Relief Pain Patch Magnetik kanggo Apa Pain lan Periarthritis Shoulder, Pain Relief Magnet Relief kanggo Apa Pain lan Periarthritis saka Shoulder Free Sample

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码