Babagan awake dhewe

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co., Ltd.


Established in October 2014, Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co., Ltd. minangka perusahaan modern ing R D, produksi lan penjualan tambalan transdermal, panganan kesehatan, biomedicine, kosmetik lan mesin farmasi.


Meditan nduwe total modal kapitalisasi US $ 1 juta, luwih saka 200 karyawan, nilai output taunan sekitar 10 juta dolar AS, lokakarya resik sing nutupi area 18.000 meter persegi, luwih saka 200 mesin lan peralatan otomatis, produk profesional tim pembangunan kang luwih saka 20 wong lan sistem manajemen kualitas sing sampurna.