Kapasitas Perdagangan

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Trade Capacity

Meditan nduwe tim sales profesional luwih saka 20 wong. Padha uga melu ing pameran medis domestik lan internasional sing gedhé lan uga ngoperasikaké sawetara platform online profesional kanggo nggayuh volume ekspor tahunan 5 yuta dolar AS nalika nglayani produk lan layanan OEM / ODM dhuwur kanggo perusahaan manca.

Prodhuk Meditan sing diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Asia Tenggara, Afrika, lan wilayah liyane sing wis ditresnani lan diakoni dening wong ing saindenging jagad.


Wiwit pendhudhukan Meditan, kita tansah nglumpukake gagasan-gagasan manajemen â € œmemokake integritas, efisiensin dhisik, kualitas sing pisanan, entuk manfaat bebarengan lan kahanan win-winâ €, meksa kebijakan dasar â € œtruth-seeking and pragmatic, efficient inovasi ", ningkatake jaringan pemasaran, ngembangake saluran penjualan, nguatake pasar minangka panuntun dhumateng pangakuan pasar kanthi produk lan layanan berkualitas.

Iku fokus ing nggawe account banget supaya bisa kontribusi liyane kanggo pangembangan industri pharmaceutical China.