Babagan awake dhewe

Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co., Ltd.


Madeg ing Oktober 2014, Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co, Ltd minangka perusahaan modern sing duwe spesialisasi ing R&D, produksi lan dodolan patch transdermal, panganan kesehatan, biomedik, kosmetik lan mesin farmaseutikal.


Meditan nduwe modal total sing didaptar 1 yuta dolar AS, luwih saka 200 karyawan, regane output taunan meh 10 yuta dolar AS, bengkel resik sing nyakup area 18,000 meter persegi, luwih saka 200 mesin otomatis lan peralatan, produk profesional tim pangembangan sing luwih saka 20 wong lan sistem manajemen kualitas sing sampurna.