Company News

Kene aku kenal sampeyan plaster kapsul panas

2019-07-10


Plaster kapsul panas yaiku tembelan obat sing dipigunakaké kanggo nyuda suntingan kanggo nyeri abot. Ana rong jinis utama analgesik: patches containing counterirritants, sing digunakake kanggo ngobati rasa sedheng kanggo sedheng, lan patches sing ngandung fentanyl, narkotika sing digunakake kanggo nyuda sedhih lan nyeri abot ing pasien-pasien opioid.


Pérangan irritant nglumpuhake bahan kaya capsaicin, methyl salicylate, kapur barus, utawa mentol, sing dianggep masang sinyal rasa sakit kanthi nyebabake sensasi liyane (gatal, anget, utawa pendinginan) ing wilayah sing ditrapake kanggo. nyuda moderat sing disebabake dening jaringan tissue alus (umpamane galur lan sprains), arthritis, utawa backache. Patron bisa dituku ing counter lan ora mbutuhake resep. Prodhuk liyane sing dipasarake kanggo nyuda lara sithik utawa nyeri arthritis kalebu Absorbine Jr. Pain Relief, Exadsrin Cooling Pads, lan Icy Hot Patches.

 

Paten transdermal Fentanyl didol kanthi jeneng Duragesic, utawa minangka setara generik. Fentanyl minangka opioid kanthi cepet kanthi nyuda rasa nyeri; iki asring digunakake kanggo nambani pain panemuan. Patching Duragesic lan padha nyebarake fentanyl liwat kulit. Patch bisa nyediakake nyeri nganti nganti 72 jam. Ana pirang-pirang kematian utawa overdosis sing ngancamake urip sing disambungake kanggo nyalahi panggunaan paten fentanyl. Paten Fentanyl mung dituduhake kanggo pasien sing nyeri nemen kronis lan sedheng sing wis ngobati obat narkotika biasa sing luwih saka seminggu lan sing dianggep opioid-toleran. Overdosis bisa kedadeyan nalika pasien nggunakake patches luwih saka diwènèhaké, ngowahi tambalan uga kerep, utawa mbabarake patch kanggo panas.

 

Kene aku ngenalake sampeyan plaster kapsul panas .Ing pijet Cina ngobati nyeri, sing nduwe efek apik kanggo nyeri kronis lan nyeri sendi normal, kajaba rasa disebabake dening alasan liyane.Iki luwih aman tinimbang fentanyl patch.