Company News

Pain relief kanggo kabeh jinis otot

2019-07-10

Sawise patine relief ditrapake, obat kasebut mulai ngeculake kulit menyang area sing ditindakake ing wektu 5 menit lan terus diluncurake kanthi cara sing bisa dikontrol saben jam 12 sakcepete, saengga bisa menehi relief sing cepet lan langgeng.


Pain relief nyebabake tembelan tahan banyu sing bisa ditrapake kapan wae, ing ngendi wae tanpa kekacauan lan ambune sprays / gel. Iku gampang kanggo aplikasi lan ora perlu massaging / rubbing. Iki minangka aditif ramah kulit sing ora ninggalake sembarang residu nalika tembelan dikupas.


Ing ngendi bagéan saka obat-obatan lisan digester, pita relief nyebabake patogen transdermal sing pisanan ngetokake obat kanthi cara sing ditargetake liwat kulit. Mulane, mayoritas obat kasebut bener-bener nyedhaki area sing kena kanggo nyedhiyakake relief maksimum.



Kanggo nyeri périodhik, salah sawijiné amarga ciloko utawa galur, nandhang lara nyuda ningkataké sirkulasi getih lan ningkataké ujung saraf kanthi mangkono nyedhiyani relief sing cepet lan tahan. Patch Ultra-tipis lan wutuh bisa gampang dilindhungi miturut klambi ing ndhuwur utawa ngisor. Patch dileksanakake, menehi relief dina sabanjure.

 

Kanggo nyeri gulu sing umum amarga spondylosis serviks, sprains utawa kekerasan amarga jam sing nyenengake, pain relief patch menehi relief cepet ing rasa gulu. Desain tali fleksibel lan fleksibel ora mbatesi mobilitas saka gulu lan menehi perasaan sing nentremake saka gulu menyang pundhak.

 

Kanggo kabeh jinis ngobati otot sing umum dialami dening wong sing nandhang gaya urip sing aktif utawa mbalekake saka ciloko, tamba relief sing nyebabake, nalika ngurangi pain ningkatake penyembuhan otot kanthi cepet kanthi nglibatake pembuluh getih lan kanthi mangkono ningkatake aliran getih ing wilayah sing diterapake.