Kabar Industri

Penyakit Plaster Nyiksa, Papat Cara Nyuda Pain, Ana Senjata Rahasia

2019-02-25
Nalika kita nandhang soreness, akeh wong bakal nggunakake ointment. Sawise kabeh, ointment minangka sejenis produk sing duweni efek cepet lan entuk manfaat ekonomi ing mripat akeh wong. Nanging yen sampeyan wis nyisipake ointment, sampeyan bakal duwe pengalaman sing padha. Sing, nalika sampeyan ngilangi ointment, sampeyan ora bakal bisa nyiksa. Sawise kabeh, ointment nandhang kulit kita kanthi sanget, lan nalika kita nggulung rambut kita, rasa asem pancen ora bisa ditampa wong biasa. Dadi apa cara sing bisa ngeculake plester luwih cepet, ora bakal meruhi fenomena nyeri?

Before we apply plaster, we should first avoid some places with more hair, or shave off the place directly, so that when uncovered, there will be no obvious pain. This method is relatively simple. However, the disadvantage of this method is that after a period of time, the place where the hair is shaved will grow new hair when it is more prickly.

Yen sawetara wong duwe rambute sing dawa lan ora pengin dicukur sadurunge nempuh, banjur kudu nyekel oyod rambut nalika ngilangi plester kasebut, lan banjur nyuwekake jarene searah jarene, supaya nyuda rasa kurang luwih . Mesthi, yen sampeyan ngeget untu kanggo mbukak pinggir ointment, lan banjur nyuwek, sampeyan ora bisa. Nanging, kanthi cara iki, akeh kringet sing bakal ditarik metu, bisa uga ana maneka bagean manik getih.

Before applying the ointment, it is appropriate to put some baby oil on the place where the ointment is needed, so that when pulling the ointment, it can fall off very clean and leave no trace. Because there are many small holes in the ointment, applying baby oil can effectively make a certain gap between the skin and the ointment, so it can also help us avoid the pain of tearing.

Sadurunge kita ngilangake ointment, kita uga bisa ngaplikasi sawetara moisturizers langsung marang ointment. Mesthi, sawise nglamar moisturizer, kita kudu ngenteni 20 menit, nganti moisturizer rampung direndhem, bisa langsung nyusut tanpa nyeri. Nanging mbokmenawa ora cocok kanggo para mitra sing cepet banget.

Inti minyak angin yaiku salah sawijining fungsi sing paling umum kanggo awake otak, supaya sampeyan ora ngerti yen uga minangka senjata rahasia nalika ngilangi plester kasebut. Gunakake menyang panggonan endhog sing dikombinasekake karo kulit, lan sampeyan bakal nemokake yen ora ana rasa nyusahake nalika sirep. Bisa diarani sing paling praktis lan ora krasa saka sawetara cara.

Seeing the above methods, little friends should stop worrying about the tearing of ointment. In fact, the editor still suggests that we should pay more attention to our health and use ointment if we are not sick, so that we don't have to worry about how to tear it to keep ourselves from pain.