Kabar Industri

Bayi Sanggup Trik Kecil, Babi Baby Phlegm Cara Apa?

2019-02-25

Bubar, kanthi cuaca panas, jumlah bayi wis tambah. & quot; Gejala bayi iku biasane demam, batuk lan plumbum. Sawetara bayi duwe bronchitis lan radhang paru-paru. Infeksi saluran pernafasan prone kanggo komplikasi, myocarditis serius utawa rusak otak, supaya wong tuwa kudu mbayar manungsa waé sing tepat wektu kanggo kesehatan bayi, bebarengan karo demam, batuk lan hidung, katon depresi, lemes jelas, muntah lan gejala liyane sing kudu perawatan medical pas wektune. Akeh wong tuwa sing tansah kuwatir babagan cara ngatasi batuk lan apung bayi? Yen sputum bayi ora lengket, putih, gampang kanggo batuk, lan ora mriyang, mesthine dadi kadhemen umum, sampeyan bisa njupuk batuk bayi sing becik lan granula bisa ngatasi pankre, kanthi efek purging paru-paru, ngobati asma, ngatasi batuk lan expectoration. Nanging yen sputum bayi ora gampang kanggo batuk, lendhut kuning lan lengket, diiringi demam, banjur bisa dadi infeksi bakteri, kudu nggunakake antibiotik.


Nalika infèksi saluran napas ndhuwur muncul, mukosa hidung anak wis lemut. Yen sampeyan ngresiki udhara sing garing, bakal nggawe rongga irung sing luwih ora nyaman, nanging uga nambah batuk. Miturut panyakit kasebut, bisa dipérang dadi batuk sing akut, batuk subakut lan batuk kronis.
(1) Acute cough Iku nuduhake tumrap penyakit kurang saka 2 minggu, biasane ing infèksi saluran napas ndhuwur utawa ngisor lan panyebab asma.

(2) Subacute batukIt refers to a process of more than two weeks, less than four weeks. In addition to respiratory tract infections, bacterial sinusitis and asthma can also be seen.

(3) Batuk kronisGejala batuk tetep luwih saka 4 minggu lan batuk kronis.


What if the baby coughs with phlegm? If the initial judgement is common cold, you can give the baby a good doll cough and phlegm resolving granule to try. Hao Wa Zhike Huatan Granule is specially designed for children with cough and sputum symptoms caused by cold and bronchitis. Moreover, Haova cough and phlegm resolving granule is specially designed for children aged 1-12 years. Compared with adult cough relieving drugs, it has more precise dosage and less side effects. Mothers might as well try when they are worried about what to do with their baby's cough and phlegm.


While taking cough-relieving and phlegm-resolving drugs, babies should also be urged to drink more water, but babies must try to drink boiled water, do not drink sugary drinks. During cough, if the body is short of water, the sputum will become thick and not easy to cough. Adding more water will help dilute the sputum and promote the discharge of sputum. Also let the baby eat more fruits, such as pears, grapes, mangosteen and so on.


In addition, when the baby has sputum cough, you can also try to help the baby pat the back to expectorate, the method is to let the baby sit straight or lie down, parents one hand five fingers together, half-clenched into empty fist, wrist force, in the back from bottom to top, from outside to inside, quickly and rhythmically tapping the back, shaking the airway, is conducive to promoting the baby's lungs and bronchial sputum loosening and toward the atmosphere. The tube is discharged.

Para wong tuwa ora perlu panik lan gemeter nalika lagi nandhang masalah batuk lan plumbum. Mesthine, ing ndhuwur kasebut ora kanggo nyengkuyung wong tuwane ora menyang rumah sakit yen bayi lara & quot; perawatan diri & quot ;, nanging kanggo pambiji penilaian pratélan bayi, supaya ora nyenengake. Nanging yen bayi nduweni demam dhuwur, utawa batuk kuning batir, utawa kudu pas wektune menyang rumah sakit, tindakake saran dokter kanggo aplikasi antibiotik, nalika mbiyantu obat-obatan sing batuk lan plemma, kayata batuk bayi sing apik lan granula pemecah plemm , nalika ngombé banyu sing luwih akeh, mangan woh sing luwih akeh, mbayar manungsa kanggo ngaso, aku percaya yen bayi bakal luwih cepet.