Kabar Industri

Carane Copot Carsickness Cepet?

2019-02-25

Biasane metu kanggo muter utawa ndeleng kanca-kanca, sing paling nggumunake yaiku kanggo njupuk mobil, amarga gampang lara, banjur menehi saran kanggo kanca sing bisa lara, sawetara sing pengalaman pribadi, sawetara sing friends'opinions.


1.You can't ride empty stomach, but you can't eat too much before you ride.Must not empty stomach to ride, is the easiest carsickness, so before the ride to eat full, but not too full, otherwise gastrointestinal peristalsis digestion, more likely to produce carsickness.


2.Drink vinegar with warm water before driving Ngombe banyu cuka sing cukup suwene sadurunge nyopir kanthi efektif bisa nyegah mobil.


3.Keep a happy mood and chat with people Don't be too nervous, relax and try to chat with others to remove the psychological barriers of car sickness.


4.Change your seat and lie down to sleep When sitting in a car, try to fix your head on the seat. Don't sway around, which can easily lead to dizziness. If you can, tilt your seat so that you can lie down and sleep. It's better than anything to prevent carsickness.


5.Girdling pinggul kanggo ngenthengake mobilMilih busana pinggang kanggo metu bisa ngurangi kejutan visceral lan ngurangi mobilitas. Yèn ora ana sandhangan sandhangan, sampeyan bisa njupuk jas lan dasi menyang pinggul.


6.Buku obat sing bener kanggo mobilMany people do not know some tips to prevent carsickness, so the most common is to buy carsickness medicine, but to know that carsickness medicine is different, carsickness medicine time is different, so according to their travel time to buy suitable carsickness medicine.

7.No mobile phone, no newspapers and magazines Penyakit mobil bisa gampang disebabake ora muter karo ponsel utawa maca koran lan majalah. (Ana akeh stasiun bus saiki, wong-wong kerep takon yen padha arep tuku koran lan majalah, ora tuku, malah yen bosen, mesthi, yen sampeyan ora lara.


8.Smell ginger slices with orange peel to alleviate carsickness Akeh wong ngomong yen sampeyan njaluk mobil, sampeyan bisa nyukur irisan jahe utawa kulit jeruk. Bisa nyuda gejala carrisane. Sing bener, nanging ora saben wong bakal nggunakake. Aku ora mikir iku praktis. Apa sampeyan kudu ngeyel irisan jahe kulit jeruk ing tangan sampeyan?


9.Shangshi Analgesic Ointment Applied to Navel Sadurunge njagong ing mobil, sampeyan bisa nglebokake Shangshi Oksigen Analgesik ing pusar kanggo nyegah mobil, sing nduwe efek nyata. (Sampeyan uga bisa ngiris jahe ing Shangshi Analgesic Ointment banjur paste ing pusaran, efek luwih apik.)


10.Kursi ngarep lan jog jendhelaNalika nunggang, sampeyan luwih seneng njagong ing jendhela. Yen sampeyan aran lara, sampeyan bisa mbukak jendhela lan ngresiki hawa seger. Iku bakal aran luwih apik. Sampeyan uga bisa njagong ing ngarepe sampeyan. Yen sampeyan bisa, sampeyan luwih apik njagong ing kursi sisih. Nanging ing jendhéla, ora katon ing pemandangan mabur ing njaba jendhela. Sampeyan bakal nggawe sirah luwih kepenak.


11.Pencegahan Minyak Minyak Angin AnginNalika sampeyan metu kanggo numpak, sampeyan kudu ngelingi nggawa inti pati minyak. Nalika sampeyan aran lara, sampeyan bisa njupuk pati minyak angin kanggo mambu utawa ngilangke jumlah cilik kasebut ing candhi lan Fengchi acupoint, sing kanthi efektif bisa ngilangi penyakit mobil. (Candhi iku sejatine saben wong ngerti ngendi, kaya kanggo Fengchi acupoint, nggawe gambar cilik.)


12.Acupoint pinching kanthi jempol kanggo ngenthengake mobilCarsickness can be effectively alleviated by pinching the thumb at Neiguan or Hegu (the point between the thumb and the index finger that we usually pinch with headache and stomachache). (For the small compilation of Neiguan and Hegu points, it's better to have a map.)


13.Chewing gum and ice drink to prevent carsickness Tuku kothak permen karet (luwih disigar mentega) lan botol es wedhi sadurunge munggah mobil. Xiaobian sengaja nemokake yen efektif kanggo mobil. Dheweke bisa ngunyah permen karet. Rasa gum permen bisa uga masang mambu ing mobil lan nggawe wong ngresiki. (Elinga mint). Nanging permen karet bakal nyebabake thirst, mula dheweke tuku banyu es kanggo ngelak thirst. Banyu es lan permen karet sing nyenengake bakal luwih nyenengake. Wong kabèh bakal luwih nyaman. Nanging aja ngrokok, ngombe banget, aja lali sampeyan ana ing mobil.