Kabar Industri

Top 10 recipes for children's cough

2019-02-25

1.Children's cough recipe one: honey In recent years, experts have proposed that honey is more effective than medicine in the treatment of cough. Honey can make children sleep better, but researchers warn against giving honey to children under the age of one because it can cause botulism. It was also mentioned that the medicines listed on the ingredient list as "honey" actually contain only artificial honey additives.Honey has been used hundreds of years ago to treat symptoms of upper respiratory tract infections, such as coughing. In addition, honey also has antioxidant and antimicrobial effects, while making the throat feel comfortable. "The World Health Organization has listed honey as an effective treatment," they said.


2.Children's cough recipe 2: vinegar Bring the vinegar to a boil and cool it for later use. Take one spoonful at a time and swallow it slowly several times a day. Vinegar is sour, sweet and peaceful in nature. It has functions of dissipating blood stasis, detoxifying and detumescence. Use to treat pharyngitis and cough, take its effect of eliminating itching of pharynx. See children cough because of itching, even in the wind. The so-called "itching cough, can not stop it". This method can sometimes achieve unexpected results. But it is not suitable for those with spleen deficiency and dampness and pain of osteoarthritis. When the disease is over, eating more will hurt your teeth and stomach.


3.Resep batuk anak telu: ngombe madu radish5 pieces of radish, 3 pieces of ginger, 3 pieces of dates and 30 grams of honey. Boil radish, ginger and jujube with water for about 30 minutes, remove residue, add honey, and then boil. One to two times a day.Radish flavor spicy, sweet, cool sex, has the functions of clearing heat, promoting body fluid, cooling blood and stopping bleeding, resolving phlegm and cough, etc. Its alcohol extract has strong antimicrobial activity against Gram-positive bacteria. Ginger is a commonly used medicine for dispelling wind and cold and relieving cough and qi. Jujube is mostly used for nourishing blood in stomach and harmonizing medicine. Honey moistens dry to relieve cough, this drink can play the role of respecting cold and promoting lung, dispelling wind and relieving cough. For the treatment of typhoid and cough, it is advisable to treat typhoid and cold cough. Weak and often susceptible to cold and cough, long-term treatment or repeated delayed cough in children, can be tried. But wind-heat cough, see fever phlegm yellow, it is not suitable to choose.


4.Children's cough: Lily honey Lily 60 g, madu 30 G. Cuci lan garing lilies, nyampur karo madu, lan kukus ing pot. Lily madu iki bisa digunakake minangka cemilan kanggo bayi kanggo mangan.Lily seneng manis, pait lan adhem. Wis fungsi moistening paru-paru, ngatasi batuk, ngresiki jantung lan pikiran sing nyenengake. Isine pati, protein, lemak, alkaloid, kalsium, fosfor, wesi lan komponen liyane. Tes pharmacological nuduhaké menawa decoction duwé pengaruh antitussive marang watuké anak-anak sing disebabaké déning banyu amonia, lan bisa antagonize asma laba-laba sing diakibataké histamin. Sampeyan bisa nggunakake madu kanggo ngiyatake paru-paru moistening lan batuk efek relieving. Perawatan bronkitis kronis, batuk tenggorokan garing, utamane sawise batuk kering musim gugur, kanthi sembelit luwih cocok. Anak karo kurang limpa lan epilepsi ora kena dipilih. Cara iki trep kanggo njupuk lan cocok kanggo musim gugur lan mangsa.

5.Resep batuk anak 5: banyu kastanye lan Lily supBanyu coklat (tapal kuda) 30 gram, Lily 1 gram, Sydney 1, jumlah gula es cukup. Cuci lan ngageti kancing kancing, mash, mbilas Sydney, nyebul lan nusuk kulit, ngumbah lili, tuku banyu lan dekok, banjur tambahake gula es supaya didhapake nganti ing jero sup. Mangan anget.Kethokan banyu manis ing rasa lan rada adhem ing alam. Bisa mbusak panas lan ngasilake zink, getih kelangan lan detoksifikasi racun-racun, mbusak plank lan nyuda akumulasi. Isine pati, protein, lemak, kalsium, fosfor, wesi, vitamin C lan kastanye banyu. Coklat banyu bisa nyegah Staphylococcus aureus, Escherichia coli lan Pseudomonas aeruginosa. Woh pir bisa mbusak panas lan ngasilake seng, moisten phlegm garing lan ngredhakaké batuk. Kombinasi saka telung bisa nyusoni yin, ngeringake kekeringan, nyemprotake plank lan ngatasi batuk. Perawatan batuk panas-panas, kobong tebal, tenggorokan sing elek. Kanggo bayi karo trakeitis kronis lan demam panggoda. Kekurangan limpa, ngandhut bangku lan expectoration ora bisa dipilih. Anak sing kurang getih lan awak sing lemah ora bisa digunakake.


6.Children's cough prescription 6: Lily winter flower drink Lily 30-60 g, Tulipa nganti 10-15 g, jumlah gula es cukup. Godhok bahan dadi gula banyu ing casserole sing padha. Ngombe banyu lan mangan lily kudu dipangan sawise nedha bengi lan sadurunge arep turu.Lily moistens paru-paru lan relieves batuk. Tussilago fargesii nduweni fungsi ngembangake paru-paru lan ngurangi qi, ngatasi batuk lan ngresiki phlegm. Ekstrak produk iki bisa nggedhekake bronkus rada lan ngredhakake spasm sing disebabake histamin. Mulane, iku nduweni fungsi ngatasi batuk, ngusir plem lan ngilangi asma. Kombinasi saka loro obat kasebut nduweni efek ngasemake paru-paru, ngatasi batuk lan ngurangi Qi lan plem. Perawatan bronchitis kronis, bronkial asma (periode remisi), batuk musim gugur lan mangsa, tenggorokan sore, batuk dawa ora waras. Iki ngombe inuman ing musim gugur lan mangsa lan cocok kanggo wong-wong sing nduweni tipis. Kurang efektif kanggo bronchial asma utawa spastic bronchitis, nanging bisa digunakake minangka terapi adjuvant.

7.Children's cough recipe 7: Fritillaria Chuanbeimu steamed pear One Sydney or Yali, 6 grams Fritillaria Chuanbei and 20 grams ice sugar. Cut the pear on the handle, hollow out and remove the nucleus, and grind Fritillaria Chuanbei into powder. Insert Sydney, restore and fix the handle with toothpick. Add ice sugar to the enlarged bowl, add a little water and steam for half an hour. Eat the steamed pears with Fritillaria chuanbei.Fritillaria Fritillaria minangka obat apik kanggo ngatasi lever lan batuk. Nalika dikombinasikaké karo Sydney lan gula es, Fritillaria Fritillaria duwé pangaruh kanggo ngrampungaké plank lan batuk, nyebarkan paru-paru lan nourishing yin. Perawatan batuk kronis, phlegm, tenggorokan garing, sesak ambegan lan lemes. Resep-resep rakyat biasa. Bayi watuk suwe, bronkitis paling kronis, resep iki entheng lan cocok kanggo bocah sing batuk kronis lan awak sing lemah. Sampeyan ora pantes kanggo nggunakake yen sampeyan duwe perasaan eksogen. Fritillaria chuanbeimu, obat herbal asli, dipilih kanggo resep.


8.Children's cough prescription 8: pear + pepper + ice sugar Bilas siji woh pir, Cut lan digi inti tengah. Masang 20 lada lan 2 gula es. Masang pasangan woh pir ing mangkuk lan uap nganti setengah jam. Siji woh pir bisa dipangan kaping pindho. Pear mrico iced kukus banget efektif kanggo nambani batuk sing adhem, nanging sawetara bocah ora seneng rasa mrico, wong tuwa bisa milih.


9.Resep batuk anak 9: panggang oranyeNjupuk oranye lan manggang langsung liwat geni cilik nganti kulit jeruk ireng. Udhara panas metu saka retak ing kulit jeruk. Ayo turu sing sethithik, copot kulit abang lan mangan petals oranye sing enom nang jero. Yen oranye gedhe, mangan 2 utawa 3 potong; Yen oranye cilik, sampeyan bisa mangan siji. Aku tuku jus jeruk kanggo Xixi lan mangan luwih saka setengah. Iki paling apik dipangan karo banyu bawang putih 2 utawa 3 kali dina. Suhu jeruk, nduweni efek resolusi phlegm lan ngatasi batuk. Sawise mangan panggang oranye, gorengan wis jelas dikurangi, lan efek antitussive apik banget.


10.Resep batuk anak 10: banyu bawang putihNjupuk 2 utawa 3 cengkeh saka papak banjur pat menyang mangkok. Nambah 1 granule gula es lan setengah mangkok banyu cilik. Tutup pot lan godhok mau. Uap nganggo panas sing kurang saka 15 menit. Ngombe sajrone panas, 2 utawa 3 kali dina. Bawang putih anget, menyang limpa, weteng, meridian paru-paru, batuk angin lan kadhemen, kurang ginjel sanget efektif. Wong diwasa uga bisa nggunakake cara iki, nanging butuh 7 utawa 8 buah bawang, lan es gula butuh 2 lembar.