Kabar Industri

Carane nambani periarthritis scapulohumeral?

2019-02-20
Because of the busy work of modern people and other reasons, it is easy because they suffer from shoulder periarthritis will not take it for granted, thus making the disease worse and worse. So, how to treat scapulohumeral periarthritis? In fact, plaster is a good choice, safe and effective. Now let's focus on the details.

Tujuan perawatan lan ngleksanani yaiku kanggo nerbitake adhesion, nanging yen perawatan wis mandheg tanpa wewenang ing wektu iki, adhesions longgar bisa kedadeyan maneh. Dadi perawatan lan olahraga kudu terus-terusan. Severity lan perawatan saka periarthritis scapulohumeral beda. Saiki aku bakal ngenalake pirang-pirang metode kanggo ngobati periarthritis scapulohumeral.




Plester



Sawise pijet lan olah raga dhewe, sendok paha bakal nandhang rasa nyeri, demam lan ningkatake gerak, sing minangka manifestasi saka sirkulasi getih sing luwih dhuwur lan loosening tissue adhesion. Ing wektu iki, wektu sing apik kanggo terus terapi konsolidasi. Pasien fisioterapi infra merah inframerah bisa ditrapake ing pundhak kanggo ningkatake sirkulasi getih lan mbusak stasis, nyuda swelling lan nyeri, ngilangi angin lan nyemprotake hawa adhem, lan nyegah adhesi.

(2) Oral analgesics

Exercise can cause pain. Sometimes excessive pain can cause patients to dare not continue to exercise or exercise less and less, and the effect will become worse. Appropriate use of oral analgesics can effectively assist patients to continue exercising.

(3) Cupping therapy

Cupping luwih aman lan bisa ditindakake ing pundhak, paha sisi lan pundhak. Kanggo nggoleki bagian sing paling nyenengake, sampeyan bisa nggunakake wadhah utawa alat penyedut vakum. Shoulder kudu dipindhah sawise cupping, yen ora kondusif kanggo perawatan. Nambani saben dina liyane.

(4) Terapi baku obat

Sawetara obat tradisional Tiongkok direndhem ing banyu suwene 15 menit sadurunge didhewek. Sawise nggodhok, jus dijupuk kanggo ngumbah lan ngumbah pundhak sing kena nalika panas. Nalika kadhemen, lagi panas lan diganti maneh. Banyu tamba bisa nyirep angin, mbebasake dampness lan collaterals dredge, meridian anget lan disperse kadhemen, ngaktifake sirkulasi getih lan mbusak stasis, lan nduweni pengaruh analgesik sing kuat.

Laser needle-knife therapy

Kupas adhesions, ngeculake otot, nyelehake sirkulasi getih lokal, ngurangi konsentrasi saka bahan-bahan sing nyeri lokal, nyuda gejala nyeri cepet, banjur introduce iradiasi laser He-Ne, muter peran anti-inflamasi lan analgesik, ningkatna perbaikan jaringan.