• Patch removal jagung iki digunakake ing kulit kanggo ngobati kulit umum lan sikil (plantar) warts. Asam salisilat mbantu wilujeng mbengkasake wartel. Pangobatan iki uga digunakake kanggo mbusak corns lan calluses. Prodhuk iki ora digunakake ing pasuryan utawa ing moles, birthmarks, kutil karo rambut sing akeh, utawa warts genital / anal.

    2019-07-24

  • MEDITAN yaiku perusahaan sing nggawé kacamata tradisional. Adhedhasar budaya tradhisional, tradhisi kasebut ngetrapake resep rakyat tradisional, nggabungake teknik produksi teknologi dhuwur lan ngembangake macem-macem jinis patches anyar kanthi hak properti intelektual.

    2019-07-24

  • Jagung luwih bisa kedadeyan nalika kita ngadeg lan lumaku nganti suwe, lan gesekan lan penindasan minangka panyebab utama. Utawa nalika kita asring nganggo sepatu sing sithik, bakal nggedhekake bagian gesekan utawa kompresi saka penebalan sudut, ing wektu iki, jagung bakal kelakon.

    2019-07-24

  • Aku ora tau duwe clavus, nanging aku ngerti carane formulir. Jagung minangka panyebaran kulit sing mati karo inti pusat sing berkembang ing utawa antarane driji sikilmu. Iku respon protèktif awak kanggo gesekan utawa tekanan sing bola-bali, nanging bisa uga nglarani. Untunge, ana akeh perkara sing bisa dilakoni kanggo nyoba nyisihake jagung. Nanging cara sing paling apik kanggo milih plester karet jagung. Ing ngisor iki sawetara langkah-langkah kanggo nggunakake plester.

    2019-07-24

  • Stiker dasar stiker panyakit bergerak terdiri dari lapisan backing, lapisan gel, dan lapisan anti-lengket. Lapisan gel ngandhut ekstrak tuwuhan alam kayata peppermint, sing nduweni efek sing sumilir. Geser lapisan protèktif saka film penghalang lan aplikasi tembelan ing puterane kuping tanpa rambute.

    2019-07-16

  • Perusahaan saya, Anhui Miao De Tang Pharmaceutical Co. Ltd., profesional ing manufaktur jinis patch panas, sing dipanasake kanthi awak kanthi otomatis. Iku portatif lan gampang nggunakake. Sampeyan bisa nggunakake ing ngendi wae lan kapan wae.

    2019-07-16

 12345...7